Rezervišite
0
2
Odraslih
0
Dece

Letnji odmor u Zlatiborskim konacima

Nazad na listu ponuda

Specijalne ponude

Letnji odmor u Zlatiborskim konacima

Cena od: 36 per room per night

Rezervišite boravak od 7 noćenja, platite samo 6!

• Aranžman 8 dana / 7 noćenja - jedno noćenje je GRATIS; • Smeštaj u studio apartmanima i apartmanima sa odvojenom spavaćom sobom; • Deca do 7 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe; • NEOGRANIČENO korišćenje bazena i spa centra (sauna, parno kupatilo, jacuzzi); • GRATIS korišćenje dečije igraonice u okviru apartmanskog naselja Zlatiborski konaci; • Mogućnost doplate za uslugu doručak ili polupansion.

Provedite odmor na Zlatiboru u apartmanskom naselju Zlatiborski konaci i za šest dana koje uplatite mi vam poklanjamo sedmi dan, bez obzira na broj gostiju. Naši apartmani na Zlatiboru smešteni su blizu centra ali daleko od gužve, a gostima je na raspolaganju najbolji zatvoreni bazen na Zlatiboru, veći i moderniji od bazena koje poseduju drugi hoteli na Zlatiboru. Spa centar, igraonica, restoran i druge usluge dostupne su svim gostima i upravo zato Zlatiborski konaci predstavljaju najpotpuniji i najkomforniji smeštaj na Zlatiboru.

Gostima su na raspolaganju studiji za dvoje gostju ili dvoje gostiju sa malom decom, zatim apartmani sa dodatnom spavaćom sobom, u koje se može smestiti do četvoro gostiju, kao i apartmani sa dve spavaće sobe, koji mogu primiti do šest osoba.

Rezerviši ovaj paket

Ponuda važi

01.04. - 24.12.2018

Minimalni broj noćenja

7 noći

2
Odraslih
0
Dece

Nazad na listu ponuda